Saūda Arābijas pilsētā Rijādā sestdien būs grandiozs boksa vakars. Četru jostu ērā pirmo reizi notiks cīņa par neapstrīdama ("undisputed") pasaules čempiona titulu smagsvaru divīzijā. Vēsturisko dueli aizvadīs ukrainis Oleksandrs Usiks un brits Taisons Fjūrijs. Pirms šī ilgi gaidītā dueļa ringā kāps arī Latvijas bokseris Mairis Briedis, kurš pret austrālieti Džeiju Opetaiju cīnīsies par Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu svara kategorijā līdz 90,7 kg. TVNET+ uz sarunu aicināja Brieža bijušo treneri Sandi Kleinu, kurš dalījās ar savu eksperta viedokli par gaidāmo boksa vakaru.

Ir bukmeikeri, kas uzskata, ka Usika un Fjūrija izredzes ir teju vienādas – 50 pret 50. Ir arī tādi, kas par dueļa favorītu uzskata Lielbritānijas bokseri. Kleins sarunā ar TVNET+ pauda viedokli, ka šajā gadsimta duelī, viņaprāt, ir viens izteikts favorīts.

Savukārt Brieža pretinieks Opetaija bukmeikeru vērtējumā tiek uzskatīts par izteiktu dueļa favorītu. Kleins domā, ka Latvijas bokserim ir izredzes revanšēties par zaudējumu iepriekšējā savstarpējā duelī, ja viņš izmantos pareizu taktiku.