Video Rodions Kurucs sekmē komandas uzvaru Spānijas čempionāta ceturtdaļfināla spēlē

LETA
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sestdien Valensijā guva desmit punktus viņa un Artūra Kuruca pārstāvētās Mursijas UCAM uzvarā pirmajā Spānijas augstākās līgas (ACB) ceturtdaļfināla spēlē.

UCAM viesos ar 96:86 (21:13, 27:26, 17:19, 31:29) pārspēja "Valencia", sērijā līdz divām uzvarām rezultātam kļūstot 1-0 UCAM labā.

Kurucs 21 minūtē un 52 sekundēs laukumā trāpīja divus no četriem divpunktu metieniem un abus tālmetienus. Viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz pārķēra bumbu, sešreiz kļūdījās, pa reizei pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, kā arī sakrāja +/- rādītāju +11 un efektivitātes koeficientu astoņi.

Viesiem 24 punktus guva Džona Reidebo, bet 23 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Dastins Sleva.

Mājiniekiem 19 punktus un desmit atlēkušās bumbas sakrāja Brendons Deivīss.

Nākamā spēle notiks trešdien UCAM laukumā.

Jau ziņots, ka ceturtdien Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" pirmajā cīņā viesos ar 79:87 zaudēja pamatturnīra uzvarētājai Malagas "Unicaja".

Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ar 21 uzvaru 34 spēlēs pamatturnīrā finišēja piektā, "Baxi" ar 19 panākumiem ieņēma astoto vietu, Jāņa Timmas un Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Santjago de Kompostelas "Obradoiro" ar 11 uzvarām ierindojās 17.vietā, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" ar bilanci 6-28 - pēdējā vietā 18 vienību čempionātā, abām izkrītot no virslīgas.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu