Video Šilovam un Bļugeram sezona noslēgusies (1)

Papildināts 09:03, 21. maijs, 2024
Foto: AP/Scanpix

Vankūveras "Canucks" ar Artūru Šilovu vārtos un uzbrucēju Teodoru Bļugeru sastāvā pirmdien savā laukumā piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa spēlē, sērijā ar Edmontonas "Oilers" piekāpjoties ar 3-4 un nesasniedzot pusfinālu.

"Canucks" piekāpās Edmontonas "Oilers" ar 2:3 (0:0, 0:3, 2:0).

Šilovs atvairīja 26 no 29 metieniem, bet "Canucks" hokejisti pa Stjuarta Skinera vārtiem meta vien 17 reizes. Pirmajā periodā pa Šilova sargātajiem vārtiem tika izdarīti 13 metieni, bet "Canucks" atbildēja vien ar diviem.

Bļugers uz ledus bija deviņas minūtes un 47 sekundes, divreiz pielietojot spēka paņēmienus un spēli beidzot ar +/- rādītāju -1.

Viesi otrajā trešdaļā guva trīs vārtus, ar precīziem metieniem izceļoties Kodijam Sesi, Zekam Haimenam un Raienam Ņūdžentam-Hopkinsam vairākumā.

Haimenam tie bija 11. vārti šā gada Stenlija kausa sezonā, un viņš šajā rādītājā ir līderis. Viņa komandas biedrs Leons Draizaitls vienreiz rezultatīvi piespēlēja, šā gada turnīrā sakrājot jau 24 (8+16) punktus 12 spēlēs.

53. minūtē Konors Gārlends vienus vārtus atguva, četras ar pusi minūtes līdz spēles beigām Filips Hroneks panāca 2:3, taču izlīdzinājumu mājiniekiem panākt neizdevās.

Pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja Ņūdžents-Hopkinss (1+1) un aizsargs Evans Bušārs (0+2).

Stenlija kausa pusfinālā "Oilers" tiksies ar Rietumu konferences spēcīgāko komandu pamatturnīrā Dalasas "Stars", kas sērijā ar 4-2 pieveica Kolorādo "Avalanche".

Pirmajā kārtā "Canucks" ar 4-2 apspēlēja Nešvilas "Predators", bet "Oilers" ar 4-1 guva panākumu pār Losandželosas "Kings".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu