Bijušais UFC čempions izteicies, kam vajadzētu būt Usika nākamajam pretiniekam

TVNET Sports
Kamaru Usmans
Kamaru Usmans Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais jauktās cīņas mākslas (MMA) organizācijas UFC čempions Kamaru Usmans paudis savu viedokli, kam būtu jābūt Oleksandra Usika nākamajam pretiniekam.

Usiks pagājušajā nedēļā Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju.

Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

"Es zinu, ka tas izklausās traki, un arī saprotu, ka visi tam centīsies iebilst, bet es vēlos redzēt Usika cīņu ar Fransisu Nganū. Jā, es gribu redzēt, kā tas izskatīsies. Oleksandrs daudziem sniedzis paraugstundu, bet Fransisam ir spēcīgākais sitiens, un būtu interesanti redzēt, kā Oleksandrs viņu var pieveikt," portālā "Give me Sport" citēts Usmans. 

Usiks pēc uzvaras pār Fjūriju ieguva savā rīcībā pirms tam britam piederējušo čempiona jostu Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā. Usiks saglabāja savas jostas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), žurnāla "The Ring", kā arī mazāk prestižās Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās.

Usika profesionālās karjeras kontā ir 22 uzvaras tikpat cīņās, 14 no tām noslēdzot ar nokautu.

Savukārt Nganū profesionālā boksa ringā devies divas reizes. Pirmajā cīņā viņš atzina Fjūrija pārākumu, bet otrajā cita brita, Entonija Džošua. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu