Video Bļugers: Vankūvera ir lieliska vieta – izbaudīju šeit pavadīto laiku

TVNET/LETA
Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers
Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers Foto: AFP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers labprāt spēlētu Vankūveras "Canucks" komandā arī nākamsezon, preses konferencē pēc šīs sezonas noslēguma norādīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājs. 

Bļugers šosezon NHL regulārajā čempionātā 68 mačos sakrāja 28 (6+22) rezultativitātes punktus, kas viņa ir atkārtots karjeras rekords (9+19).

22 rezultatīvas piespēles vienā NHL sezonā ir Bļugera karjeras jauns rekords. Iepriekš viņa rekords bija 19 piespēles.

Savukārt "play-off" turnīrā jeb Stenlija kausa izcīņā 13 spēlēs Bļugers iekrāja vien divas rezultatīvas piespēles.

Latvijas hokejists preses konferencē norādīja, ka šī sezona viņam paliks atmiņā ar lielisko treneru kolektīvu un atmosfēru komandā.

"Vankūvera ir lieliska vieta un tiešām izbaudīju šeit pavadīto laiku," par savu pirmo sezonu "Canucks" rindās sacīja Bļugers.

"Labprāt paliktu ar šiem puišiem kopā arī turpmāk, jo izcīnītās uzvaras padara tevi izsalkušāku un gribas uzvarēt vēl vairāk."

"Canucks" regulārajā čempionātā 82 spēlēs izcīnīja 50 uzvaras un ar 109 punktiem kļuva par Klusā okeāna divīzijas uzvarētājiem.

Vankūveras komanda NHL pamatturnīrā ieņēma trešo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. Pērn komanda nekvalificējās "play-off" turnīram.

"Latiņa šosezon pacelta diezgan augstu un daudzi jau tagad ar nepacietību gaida, ko komanda spēs parādīt nākamsezon. Būtu patīkami būt šīs vienības rindās."

29 gadus vecajam Bļugeram pēc šīs sezonas noslēdzas viena gada līgums par 1,9 miljonu ASV dolāru algu. Viņš kļūs par brīvo aģentu.

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā "Canucks" ar 4-2 pārspēja Nešvilas "Predators", bet konferences pusfinālā ar 3-4 piekāpās Edmontonas "Oilers".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu