Video "Latgols" handbolistes izcīna Latvijas kausu

LETA
Latvijas kausa izcīņas spēle handbolā sievietēm starp "SK Latgols" un "Jēkabpils SS" komandām ASK sporta zālē.
Latvijas kausa izcīņas spēle handbolā sievietēm starp "SK Latgols" un "Jēkabpils SS" komandām ASK sporta zālē. Foto: Paula Čurkste/LETA

Ludzas "Latgols" handbolistes sestdien Rīgā kļuva par Latvijas kausa izcīņa uzvarētājām. "Latgols" finālā ar 23:18 (10:9) pieveica Jēkabpils Sporta skolas handbolistes.

Ludzānietes spēli sāka ar 3:0 un 6:1 pēc Kristiānas Ziediņas "gola", un tikai reizi jēkabpilietes spēja panākt neizšķirtu, 29.minūtē Kristīnei Radzēvičai panākot 9:9.

Uzvarētājām piecus vārtus guva Linda Krole, četrus - Patrīcija Cibuļska.

Jēkabpils komandā ar septiņiem gūtiem vārtiem izcēlās Linda Kaņepe.

"Latgols" pusfinālā ar 33:22 pārspēja Salaspils Sporta skolas vienību, bet jēkabpilietes ar 19:17 pieveica LSPA handbolistes.

Sieviešu kausa finālistes šosezon virslīgas čempionātā aizvadīja trīs spēles. Pirmajā spēlē tika fiksēts neizšķirts (28:28), otrajā ar 30:29 uzvarēja ludzānietes, bet trešajā reizē čempiones no Ludzas nodrošināja uzvaru ar 27:25.

Vīriešu sacensību finālā plkst.18 ASK sporta zālē, Krustabaznīcas ielā 9, spēlēs Murjāņu Sporta ģimnāzija (MSĢ) un "Ogre"/"Hydrox".

Ieeja līdzjutējiem ir bez maksas. Spēle tiešraidē tiks translēta Latvijas Handbola federācijas "Youtube" kontā (handball.lv).

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu