Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Porziņģis izlaidīs arī nākamo "Celtics" spēli (2)

Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.

"Celtics" otrdien plkst. 3 pēc Latvijas laika viesosies pie Indiānas "Pacers". Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-0 vadībā ir Bostonas komanda.

Porziņģis nav spēlējis kopš 30. aprīļa, kad pirmās kārtas ceturtajā mačā pret Maiami "Heat" guva labās kājas ikra muskuļa traumu. Latvietis ir izlaidis jau deviņus "play-off" mačus.

"Celtics" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Maiami "Heat", bet konferences pusfinālā ar 4-1 guva virsroku pār Klīvlendas "Cavaliers". Savukārt "Pacers" pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Milvoki "Bucks", bet cīņā par konferences finālu ar 4-3 uzvarēja Ņujorkas "Knicks".

Rietumu konferences finālā, kurā tiekas Dalasas "Mavericks" un Minesotas "Timberwolves", ar 3-0 vadībā ir Dalasas komanda.

Iepriekšējā sezonā Denveras "Nuggets" finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu