Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Porziņģis: Tiekamies finālos un pēc tam arēnā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Foto: David Zalubowski/AP

Kristaps Porziņģis sociālajā vietnē "X" publicējis ierakstu, kurā norāda, ka būs gatavs piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā un vasarā varētu palīdzēt Latvijas izlasei.

"Paldies visiem, kuri atbalsta un jūt līdzi visas sezonas garumā. Pavisam drīz jau būšu atpakaļ ierindā. Tiekamies finālos un pēc tam arēnā ar savējiem," raksta Porziņģis.

Noprotams, ka Porziņģis būs kopā ar Latvijas nacionālo komandu, Rīgā cīnoties par ceļazīmi uz 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm. 

Bostonas komanda pirmdien nodrošināja vietu šīs sezonas finālā, Austrumu konferences finālsērijā pret Indiānas "Pacers" panākot 4-0. Rietumu konferences finālā Dalasas "Mavericks" ir vadībā ar 3-1 pret Minesotas "Timberwolves", šai sērijai noslēdzoties ne ātrāk par ceturtdienu.

"Neesmu pārliecināts, vēl nezinu," par Porziņģa iespējamo spēlēšanu NBA finālsērijas pirmajā spēlē NBC raidierakstā teica Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazulla. "Viņš arvien biežāk ir laukumā, paaugstina intensitātes līmeni. Paliek arvien labāk un labāk."

Porziņģis nav spēlējis kopš 30. aprīļa, kad pirmās kārtas ceturtajā mačā pret Maiami "Heat" guva labās kājas ikra muskuļa traumu. Latvietis ir izlaidis desmit "play-off" mačus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu