Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Šūmahera kopšana izmaksā līdz pat 7 miljoniem eiro gadā, ziņo medijs (3)

Mihaels Šūmahers 1999.gada F–1 sezonā
Mihaels Šūmahers 1999.gada F–1 sezonā Foto: picture alliance / firo Sportphoto/Scanpix

Leģendārā vācu autobraucēja Mihaela Šūmahera kopšana izmaksā pat septiņus miljonus eiro gadā, tā, atsaucoties uz vairākiem vārdā neminētiem tabloīda avotiem, vēsta itāļu laikraksts “La Repubblica”. Šajā summā iekļauti ārsta honorāri, ārstniecības iekārtu un metožu izmaksas, kā arī apsardzes darbinieku algas.

Izdevumi ir tik lieli, ka kādreizējā Pirmās formulas (F–1) čempiona sievai Korīnai Šūmaherei nācies no daudz kā atteikties, lai tos segtu.

Gadu gaitā Korīna pārdevusi ģimenes luksusa māju Ženēvas ezera krastā, kotedžu Norvēģijā, privāto lidmašīnu un luksusa rokas pulksteņu kolekciju.

Saskaņā ar “La Repubblica” rakstīto, Šūmahera sieva vēlējās aizsargāt savu vīru, pārdodot daļu īpašumu, un saglabāt cerību uz atveseļošanos.

Kopš Mihaela Šūmahera neveiksmīgā kritiena slēpošanas trasē Francijas Alpos ir pagājuši jau vairāk nekā desmit gadi. Par viņa stāvokli gandrīz nekas nav publiskots. Patlaban Šūmaheram ir 55 gadi.

Helsinku Universitātes slimnīcā strādājošais neiroķirurgs Rahuls Radžs šā gada sākumā Šūmahera stāvokli vērtēja ļoti pesimistiski un sacīja, ka tas ir brīnums, ka leģendārais auto sportists nodzīvojis 10 gadus ar tik nopietnu galvas traumu.

Vācijas autosportists ir septiņkārtējs F–1 čempions, kas ir pasaules rekords, kuru atkārtojis britu pilots Luiss Hamiltons.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu