Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Medijs: Porziņģa atgriešanās laukumā gaidāma NBA fināla pirmajā spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis būs atlabis no traumas un varēs doties laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) fināla sērijas pirmajā spēlē, vēsta "The Atletic" žurnālists Šems Karanija.

Porziņģis labās kājas ikra muskuļa traumas dēļ nav spēlējis vairāk nekā mēnesi. Latvijas basketbolists izlaidis desmit "play-off" mačus pēc kārtas.

NBA fināla sērijas pirmā spēle paredzēta plkst. 3.30 naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika. Bostonas "Celtics" savā laukumā uzņems Dalasas "Mavericks".

"Porziņģis pēdējās dienās aizvadījis vairākas treniņspēles. Viņa atgriešanās laukumā gaidāma NBA fināla sērijas pirmajā spēlē," vēsta NBA apskatnieks.

Karanija ar 2,3 miljoniem sekotāju "X" platformā ir viens no respektētākajiem NBA aizkulišu pārzinātājiem, kuram ir daudz anonīmu avotu līgas komandās.

Līdz ar to kvēlākie Latvijas basketbola fani, kas vēlas NBA fināla sērijas pirmo spēli skatīties tiešraidē, var jau likt modinātājus.

Porziņģis ir pirmais Latvijas basketbolists, kuram izdevies sasniegt NBA finālu. 

"Celtics" var kļūt par līgas rekordisti, izcīnot NBA čempionu titulu 18. reizi. 17 titulu ir arī Losandželosas "Lakers" kontā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu