Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Porziņģis: Vēnās cirkulēja adrenalīns – tas man palīdzēja

Lielais fanu atbalsts palīdzējis Kristapam Porziņģim laukumā demonstrēt lielisku sniegumu, pēc uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) fināla sērijas pirmajā mačā atzina Latvijas basketbolists.

Jau vēstīts, ka Porziņģis naktī uz piektdienu palīdzēja Bostonas "Celtics" komandai uzveikt latvieša bijušo klubu Dalasas "Mavericks".

Latvijas basketbolists šajā mačā guva 20 punktus, 18 no tiem mača pirmajā puslaikā, kurā viņš bija rezultatīvākais spēlētājs.

Porziņģis kājas muskuļa traumas dēļ nebija spēlējis sešas nedēļas, izlaižot "Celtics" iepriekšējos 10 mačus pēc kārtas.

"Saņemt tādu atbalstu – tas bija kaut kas nereāls," pateicību "Celtics" faniem pauda Porziņģis.

"Vēnās cirkulēja adrenalīns – tas man noteikti palīdzēja," piebilda Latvijas basketbolists.

Porziņģis vien otro reizi NBA spēlētāja karjerā netika iekļauts starta piecniekā, mača sākumā paliekot uz rezervistu soliņa.

"Kopš pirmās dienas, kad šeit ierados, vienmēr esmu uzsvēris – darīšu visu, kas nepieciešams, lai komanda uzvarētu," teica Porziņģis.

"Šajā situācija tas bija loģiski. Gatavojos ieiet spēlē no soliņa, kas man ir neierasti, taču aizvadīju labu spēli."

"Celtics" sastāvā rezultatīvākais spēlētājs aizvadītajā mačā bija Džeilens Brauns, kurš guva 22 punktus.

"Kristaps aizvadīja monstrālu spēli. Viņš izmantoja savu metienu un sodīja pretiniekus katru reizi, kad viņi aizsardzībā mainījās. Tas mums ir vajadzīgs arī sērijas turpinājumā," norādīja Brauns.

Sērijas otrā spēle turpat Bostonā paredzēta naktī uz pirmdienu (plkst. 3.00 pēc Latvijas laika). Sērija ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu