Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Graudiņa/Samoilova iekļūst "Elite 16" turnīra Čehijā pusfinālā

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Laura Graudiņa (nr.1, baltā tērpā) un Anastasija Samoilova (nr.2, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posma pusfiāla spēlē Jūrmalā
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Laura Graudiņa (nr.1, baltā tērpā) un Anastasija Samoilova (nr.2, baltā tērpā) Pludmales volejbola "Beach Pro Tour"posma pusfiāla spēlē Jūrmalā Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova sestdien Čehijā notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Elite 16" turnīrā sasniedza pusfinālu.

Turnīrā ar astoto numuru izsētās Graudiņa/Samoilova ceturtdaļfinālā ar 2-0 (21:18, 21:12) pārspēja brazīlietes Karolinu Salgadu un Barbaru Seišasu, kurām turnīrā ticis trešais numurs.

Pusfināla un fināla cīņas tiks aizvadītas svētdien.

Jau ziņots, ka ceturtdien latvietes 2-1 (21:19, 13:21, 15:11) pieveica ar 16.numuru izliktās Kimberliju Hildretu un Tīganu van Ganstu no ASV un ar 2-1 (15:21, 21:18, 15:11) uzvarēja pasaules čempiones un ranga līderes Eduardu Lisbou/Anu Patrisiju Silvu (1.) no Brazīlijas, bet piektdien ar ar 2-1 (21:18, 20:22, 15:10) pārspēja urnīrā ar devīto numuru izsētās amerikānietes Džūliju Skoulzu un Betsi Flintu, sasniedzot sacensību ceturtdaļfinālu.

Ar trim uzvarām trīs spēlēs Graudiņa/Samoilova A apakšgrupā ieņēma pirmo vietu. Grupas otrās (Lisbou/Silva) un trešās vietas (Skoulza/Flinta) īpašnieces cīnīsies "play-off" pirmajā kārtā.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu