Foto Porziņģis: Nebiju gaidījis, ka kustības būs tik vieglas

Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis nebija gaidījis, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas pirmajā mačā viņam pēc vairāku nedēļu pauzes būs tik viegli kustēties laukumā, pirms otrās spēles atzina latviešu sportists.

Pirmajā mačā Bostonas "Celtics" ceturtdien uzvarēja ar 107:89 un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-0. Porziņģis, atgriežoties laukumā pēc desmit maču izlaišanas, guva 20 punktus, 18 no tiem pirmajā puslaikā.

Kā sestdien sarunā ar žurnālistiem atzina Porziņģis, viņš jūtas labi. Pagaidām gan viņam ir spēles laika ierobežojums, vienlaikus atklāja basketbolists.

"Nebiju gaidījis, ka kustības būs tik vieglas. Tā ir laba zīme," uzsvēra Porziņģis.

Foto: Kristaps PorziņģisNBA fināla sērijas pirmajā spēlē

Tāpat viņš secināja, ka bieži vien netiek novērtēta Džeisona Teitama loma komandas sniegumā. "Ja viņam nav izcila spēle, tad uzreiz tiek nopelts. Tas nav taisnīgi pret viņu. Noņemu cepuri viņu priekšā, ar kādu čempiona attieksmi viņš spēlē," teica Porziņģis.

Porziņģis kopā ar "Celtics" komandu svētdien aizvadīs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas otro spēli, savā laukumā uzņemot Dalasas "Mavericks".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu