Kurucu pārstāvētā Mursijas komanda piedzīvo otro zaudējumu ACB finālsērijā

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs pirmdien guva 11 punktus, taču tas neglāba viņa un Artūra Kuruca pārstāvēto Mursijas UCAM no otrā zaudējuma Spānijas augstākās līgas (ACB) finālsērijā.

Mursijas UCAM viesos ar 63:79 (15:18, 15:22, 22:17, 11:22) zaudēja Madrides "Real", kas sērijā līdz trīs uzvarām panāca 2-0.

Rodions Kurucs laukumā bija 23 minūtes un 33 sekundes un realizēja vienu no četriem divu punktu metieniem un trīs no četriem tālmetieniem. Viņš arī atzīmējās statistikā ar četrām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, trīs kļūdām, trīs pārtvertām piespēlēm, vienu bloķētu metienu, piecām piezīmēm un trīs izprovocētiem sodiem, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -9 un efektivitātes koeficientu 11.

Artūrs Kurucs bija pieteikumā spēlei, taču palika uz rezervistu soliņa.

Starp viesiem rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Dastins Sleva. Laukuma saimnieku uzvaru ar 14 punktiem sekmēja Rūdijs Fernandess, kura kontā arī sešas bumbas zem groziem, bet vēl 13 punktus guva Džanans Musa.

Mursijas klubs ACB pusfinālu bija sasniedza pirmo reizi komandas vēsturē.

Pusfinālā Madrides "Real" ar 3-0 uzvarēja eksčempioni "Barcelona", bet Mursijas komanda ar 3-2 pārspēja pamatturnīra pirmās vietas ieguvēju Malagas "Unicaja".

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu