Noskaties Bostonas "Celtics" komentē smago zaudējumu spēlē pret "Mavericks"

TVNET
Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Dalasas "Mavericks" komanda piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas ceturtajā mačā bija labāka par Bostonas "Celtics", pēc zaudējuma neslēpa bostoniešu galvenais treneris Džo Mazulla.

Jau ziņots, ka Kristapam Porziņģim paliekot uz rezervistu soliņa, Bostonas "Celtics" piektdien finālsērijā piedzīvoja pirmo zaudējumu.

Finālsērijas trešajā mačā "Celtics" viesos ar 84:122 zaudēja Dalasas "Mavericks". Sērijā līdz četriem panākumiem ar 3-1 vadību saglabā Bostonas komanda.

"Varam mācīties no šīs spēles, taču vēlos atzīmēt, ka "Mavericks" spēlēja lieliski. Visu cieņu viņiem, labi sabalansēta komanda," pēcspēles preses konferencē teica Mazulla.

Bostoniešu stūrmanis arī uzsvēra, ka pretinieki spēlējuši ar lielu enerģiju un bijuši fiziski sagatavoti šim mačam. "Tieši tāpēc viņi ir šeit, jo tā spēlē," atzīmēja Mazulla.

"Celtics" basketbolisti no soda laukuma guva tikai 26 punktus. "Viņu centra spēlētāji paveica labu darbu, sargājot soda laukumu," piebilda Mazulla, izceļot pretinieku labo spēli aizsardzībā.

Mazulla atkārtoti lielīja pretiniekus, vēlreiz piebilstot, ka viņu labā spēle ir aizvedusi līdz finālam. "Domāju, ka viņi mūs vienkārši apspēlēja," secināja Mazulla.

Porziņģis, kurš sērijas trešo maču izlaida pēdas savainojuma dēļ, piektdien bija atpakaļ ierindā un bija uz rezervistu soliņa, taču Mazulla pirms spēles norādīja, ka gadījumā, ja būs nepieciešamība, latvietis laukumā pavadīs ierobežotas minūtes.

Nākamā spēle 17.jūnijā norisināsies Bostonā, bet, ja būs nepieciešami vēl mači, tie paredzēti 20.jūnijā Dalasā un 23.jūnijā Bostonā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu