Raimo un Lācis arī nākamsezon pārstāvēs "Rīgas Zeļļus"

LETA
Basketbola kluba "Rīgas zeļļi" spēlētāji Francis Lācis (no kreisās) un Zigmārs Raimo
Basketbola kluba "Rīgas zeļļi" spēlētāji Francis Lācis (no kreisās) un Zigmārs Raimo Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketbola līgas (LBL) vicečempione "Rīgas Zeļļi" pagarinājusi vienošanos ar Zigmāru Raimo un Franci Lāci, pirmdien savā aplikācijā pavēstīja klubs.

Lācis un Raimo kluba pirmajā sezonā bija starp komandas līderiem, taču sezonas otrajā pusē nepalīdzēja "Rīgas Zeļļiem", lai kopā ar Latvijas 3x3 basketbola izlasi gatavotos olimpisko spēļu kvalifikācijai. Abi basketbolisti ir arī starp Latvijas valstsvienības kandidātiem Parīzes olimpiskajām spēlēm.

Raimo Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) aizvadīja 21 spēli, kurā izcēlās vidēji ar 9,4 punktiem, 7,4 atlēkušajām bumbām un 4,2 rezultatīvām piespēlēm, bet Lācis 20 mačos caurmērā guva 11,5 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un iekrāja 1,9 rezultatīvas piespēles.

Jau ziņots, ka "Rīgas Zeļļu" treneru korpuss 2024./2025. gada sezonā paliks nemainīgs - galvenajam trenerim Jurim Umbraško asistēs Dāvis Čoders un Oskars Zurkovs. Tāpat komanda uz divām nākamajām sezonām pagarināja vienošanos ar kapteini Uģi Pineti.

"Rīgas Zeļļi", aizvadot pirmo sezonu kluba vēsturē, LBL sasniedza finālu, kurā ar 1-4 atzina "VEF Rīga" pārākumu, Latvijas kausā aizcīnījās līdz finālam, kurā arī piekāpās "vefiešiem", bet Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL), noslēdzot pamatturnīru sestajā pozīcijā, nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu