Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Euro 2024" turnīrā vēl viens futbolists salauzis degunu

Šveices futbolists Fabians Šērs
Šveices futbolists Fabians Šērs Foto: AP/Scanpix

Šveices izlases aizsargs Fabians Šērs kļuvis par otro futbolistu 2024. gada Eiropas čempionātā ("Euro 2024"), kurš salauzis degunu, vēsta "Reuters".

Skotijas un Šveices futbola izlases trešdien Vācijas pilsētā Ķelnē cīnījās neizšķirti 1:1 (1:1). Spēles 13. minūtē neveiksmīgi nospēlēja Šērs, kurš ieraidīja bumbu savas komandas vārtos.

Šēram šī nebija vienīgā neveiksme šajā mačā, jo sešas minūtes vēlāk sadursmē ar pretinieku viņš guva traumu. "Man ir lauzts deguns," intervijā Šveices medijam "Blue Sport" atzina sportists, kurš maču aizvadīja līdz beigām.

"Kā jau mēs to gaidījām, bija daudz izklupienu un divcīņu. Viņi mums sagādāja sarežģītu pretestību. Visiem šī bija ļoti saspringta spēle, tāpēc mana kaisle izlauzās uz āru. Tā ir daļa no šīs spēles – tas ir jautri."

32 gadus vecais Šērs degunu salauza arī 2018. gadā. Šveices futbolists karjerā vairākkārt cietis smadzeņu satricinājumu – 2019., 2022. un 2023. gadā, divus no tiem Anglijas kluba Ņūkāslas "United" sastāvā. 

Jau vēstīts, ka "Euro 2024" turnīrā iepriekš degunu lauza viens no pasaules labākajiem futbolistiem – Francijas izlases uzbrucējs Kilians Mbapē. Sagaidāms, ka viņš turnīra turpinājumā spēlēs ar sejas aizsargmasku.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu