Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Labdarības nolūkā Skujiņš aicina iegādāties olimpiskos T-kreklus

Toms Skujiņš
Toms Skujiņš Foto: Trek - Segafredo komandas arhīvs

Latvijas elites šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš šovasar startēs savās trešajās olimpiskajās spēlēs, aicina ikvienu iegādāties īpaša dizaina olimpiskos T-kreklus un cepures. Visa iegūtā peļņa tiks novirzīta Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai. Papildus tam par katru pārdoto kreklu Skujiņš akadēmijai ziedos vienu eiro, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).

Parīzes olimpiskās spēles ir tepat aiz stūra. Skujiņš pārstāvēs Latviju šī nozīmīgā sporta foruma šosejas riteņbraukšanas vīru grupas brauciena sacensībās. 33 gadus vecajam carnikavietim šīs būs viņa trešās olimpiskās spēles.

Par godu šim notikumam, kā arī, lai atbalstītu izveidoto Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas akadēmiju, Skujiņš sadarbībā ar kompāniju "Printful" nācis klajā ar sociāli atbildīgu iniciatīvu.

Labdarības nolūkā ir radīti jauna dizaina T-krekli un cepurītes. Uz krekliem ir attēloti – Riodežaneiro, Tokijas un Parīzes galvenie simboli, kā arī Latvijas Brīvības pieminekļa virsotne – Milda ar trim zvaigznēm.

Krekli ir sarkanā, baltā, kā arī rozā krāsā. Papildus sarūpētas arī cepures ar tekstu "Aiziet, Aiziet, Aiziet". Krekli un cepures ir paredzēti ikvienam, kurš vēlas atbalstīt mūsu riteņbraucējus Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Tāpat viena no akcijas galvenajām idejām ir atbalstīt Latvijas jaunos un talantīgos šosejas un MTB riteņbraucējus.

Skujiņa un kompānijas "Printful" iniciatīva paredz, ka peļņa no pārdotajiem krekliem tiks novirzīta Latvijas jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai. Tas savukārt nozīmē iespēju mūsu jaunajiem sportistiem saņemt atbalstu startam starptautiskajās sacensībās, kas ir svarīgas, lai cerētu uz sekmīgu nākotni lielajā riteņbraukšanā.

Skujiņa iniciatīva ir par katru pārdoto kreklu no saviem privātajiem līdzekļiem noziedot vienu eiro jaunatnes fondam.

LRF aicina ikvienu, kas vēlas atbalstīt gan Tomu, gan Latvijas jaunos talantus, iegādāties savu kreklu un cepuri, lai 3. augusta dienā justu līdzi Skujiņam Parīzes olimpiskajās spēlēs, reizē dodot savu artavu jauno talantu atbalstam.

Krekli nopērkami Skujiņa mājaslapā www.tomsskujins.com/fan-gear.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu