Basketbola treneris par Blīdenē bojā gājušo audzēkni: Viņš savos 16 gados bija paraugs

TVNET Sports
Basketbola treneris Valdis Razumovskis (pa labi)
Basketbola treneris Valdis Razumovskis (pa labi) Foto: Salaspils Basketbols (Facebook)

Basketbola treneris Valdis Razumovskis savā "Facebook" profilā paudis atvadu vārdus savam audzēknim Emīlam Līcītim, kurš 16 gadu vecumā gāja bojā autoavārijā Blīdenes pagastā.

Jau vēstīts, ka šonedēļ Blīdenes pagastā uz Liepājas šosejas notikušajā ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja Latvijas Jaunatnes basketbola līgas un Nacionālās līgas Salaspils komandu spēlētājs Emīls Līcītis ar mammu Diānu.

"Neizsakāmi grūti apzināties, ka Emīls vairs neparādīsies treniņos, vairs neredzēsim viņa smaidu un nesalaužamo sportisko garu. Viņš savos 16 gados bija paraugs, kādam jābūt jaunam sportistam," norādīja treneris.

Jaunajam basketbolistam esot bijusi pareiza attieksme, cīņasspars un vēlme kļūt labākam.

"Tu noteikti esi un vienmēr būsi paraugs mums visiem. Mēs tevi nekad neaizmirsīsim. Emīl, tu mums ļoti pietrūksi."

Treneris arī lūdz palīdzēt nelaimē nonākušajam ģimenes tēvam. "Emīls vienmēr paliks mūsu sirdīs un kopā ar Salaspils basketbolu. Ja kādam ir iespēja palīdzēt Emīla ģimenei, zemāk norādīts tēta konta numurs."

Edgars Līcītis (Emīla tētis) LV05HABA0551000308387

Foto: Valdis Razumovskis (Facebook)

Razumovskis ir ilggadējs Salaspils sporta skolas basketbola treneris, kura vadībā pilsētas komanda aizvadītajā sezonā sasniedza Nacionālās jeb pēc spēka Latvijas otrās līgas finālu. Salaspils komanda, debitējot šajā līgā, izcīnīja sudraba medaļas, finālā piekāpjoties Jelgavas basketbolistiem.

36 gadus vecais Razumovskis aizvadītajā sezonā strādāja arī par treneri vadošajā sieviešu basketbola klubā "TTT Rīga", asistējot galvenajam trenerim Mārtiņam Gulbi. Viņi abi starpsezonā pārcēlušies uz Latvijas čempionvienību vīriešu basketbolā "VEF Rīga".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu