Video Čempionvienība RFS pārspēj bezspēcīgo "Liepāju"

TVNET/LETA
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne (RFS)

Čempionvienība RFS pirmdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 21.kārtas mačā izcīnīja drošu panākumu.

RFS viesos ar rezultātu 3:1 (1:1) uzvarēja "Liepāju", izcīnot devīto panākumu pēdējās desmit spēlēs.

Pirmajā puslaikā pēc spēlētām nepilnām 13 minūtēm pēc Roberta Savaļnieka piespēles no tuvas distances rīdziniekus vadībā izvirzīja Emersons Santana.

Laukuma saimnieki panāca neizšķirtu 20 minūtes vēlāk, kad RFS vārtos bumbu raidīja Roberts Meļķis.

Otrajā puslaikā pēc 11 minūtēm vienu vārtu pārsvaru RFS atguva Izmaels Diomandē, bet, tuvojoties pamatlaika izskaņai, 79.minūtē otro reizi mačā ar precīzu sitienu izcēlās Santana.

Šosezon abās savstarpējās spēlēs ar 3:0 un 4:1 uzvaru ir svinējuši rīdzinieki.

Otrdien "Valmiera" savā laukumā tiksies ar "Riga", "Auda" - ar "Grobiņu"/LFS, bet trešdien "Tukums 2000"/"Telms" mājās spēlēs ar "Daugavpili".

Jau ziņots, ka pirmdien "Jelgava" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Metta" vienību.

Līdere ar 53 punktiem 21 spēlē ir RFS, 45 punkti 20 mačos ir "Riga" komandai, bet 39 punkti - "Valmierai". 31 punkts ir "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un 22 punkti - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. Pa 19 punktiem sakrājušas "Grobiņa"/LFS un "Metta", 16 punkti 21 mačā ir "Jelgavai", bet 15 punktus guvusi "Liepāja".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu