Video Stadiona apsardze Eiropas futbola čempionātā brutāli piekāvusi līdzjutēju (3)

TVNET Sports
Ilustratīva bilde
Ilustratīva bilde Foto: AFP/SCANPIX

2024. gada Eiropas čempionāta Portugāles un Slovēnijas futbola izlašu astotdaļfināla spēlē apsardzes darbinieki piekāvuši kādu līdzjutēju. 

Izdevums "Record" vēsta, ka incidents noticis "Deutsche Bank Park" stadionā Frankfurtē. Tobrīd vēl ritēja Portugāles un Slovēnijas izlašu mačs. 

Video redzams, ka apsardzes darbinieki aizturējuši divus līdzjutējus vienā no ieejām stadionā. Apsardze pret vienu no aizturētajiem izturējās diezgan nežēlīgi. Viņam sita ar dūrēm pa seju un spēra arī ar kājām. 

Pēc spēles vairāki līdzjutēji tika aizturēti. 

"The Telegraph" vēsta, ka īpaši Eiropas čempionātā līdzjutēji lenc Krištianu Ronaldu. Līdzjutēji, uzskrienot laukumā, ar viņu vēlas uzņemt pašbildes. Viens no līdzjutējiem centās Portugāles zvaigznei uzlēkt virsū no tribīnēm, bet futbolistu izglāba apsarga rīcība. 

Mača pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās ar rezultātu 0:0. Portugāles valstsvienība pēcspēles 11 metru sitienu sērijā uzvarēja ar 3:0. Ceturtdaļfinālā Portugāle spēlēs ar Franciju.

2024. gada Eiropas čempionāts no 14. jūnija līdz 14. jūlijam norisinās desmit Vācijas pilsētās. Jaunā Eiropas čempione tiks noskaidrota Berlīnes olimpiskajā stadionā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu