Graudiņa/Samoilova izcīna vienu uzvaru divos mačos "Elite 16" turnīra ievadā

LETA
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova
Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova Foto: volleyballworld.com

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova ceturtdien ar uzvaru un zaudējumu uzsāka Šveicē notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīru.

Turnīrā ar sesto numuru izsētās latvietes pirmajā mačā ar 0-2 (20:22, 16:21) piekāpās ar 11.numuru izliktajam Vācijas pārim Svenja Millere/Cinja Tilmane.

Pirmajā setā Graudiņa/Samoilova atradās lielākoties vadībā ar viena līdz divu punktu pārsvaru, ko seta izskaņā izdevās palielināt līdz 20:16. Tomēr nevienu no četrām setbumbām Latvijas duets neizmantoja un, zaudējot sešas izspēlēs pēc kārtas, piekāpās ar 20:22.

Otrajā setā vācietes uzvarēja pirmajās divās izspēlēs un turpinājumā neļāva Graudiņai/Samoilovai ne reizi pat izlīdzināt rezultātu, svinot drošu uzvaru ar 21:16.

Grupas otrajā mačā Graudiņa/Samoilova ar 2-0 (21:15, 21:15) apspēlēja amerikānietes Terēzi Kenonu un Meganu Kraftu (14.).

Piektdien noslēdzošajā apakšgrupas mačā latvietes spēkosies ar vēl vienu ASV duetu Kristenu Nusu un Terinu Klotu, kuras izsētas ar trešo numuru.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu