Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video "Grobiņa"/LFS futbolisti izcīna trešo panākumu pēc kārtas

"Grobiņa"/LFS futbolisti
"Grobiņa"/LFS futbolisti Foto: Andris Grīnbergs

"Grobiņa"/LFS pirmdien Liepājā "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 22.kārtas noslēdzošajā mačā izcīnīja uzvaru.

Grobiņas vienība savā laukumā ar 2:1 (1:0) pārspēja "Tukums 2000"/"Telms", tiekot pie trešā panākuma pēc kārtas.

Pirmā puslaika izskaņā laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Devids Dobrecovs, kurš raidīja bumbu pretinieku vārtos no asa leņķa.

Pamatlaika pēdējā minūtē Dobrecovs otro reizi mačā nogādāja bumbu tukumnieku vārtos, šoreiz izceļoties ar precīzu sitienu pēc Markusa Kruglauža piespēles.

Kompensācijas laikā pie otrās dzeltenās kartītes mačā tika Kruglaužs, atstājot laukuma saimniekus mazākumā mača pēdējās minūtēs. Neilgi pēc Kruglauža došanās prom no laukuma "Tukums 2000"/"Telms" tika pie stūra sitiena, kas noslēdzās ar mājinieka Antona Tumanova bumbas raidījumu savos vārtos.

Piektdien RFS savā laukumā ar 7:0 sagrāva "Jelgavu", bet sestdien "Auda" mājās ar 0:1 zaudēja "Valmierai". Svētdien "Metta" ar 3:2 pieveica "Daugavpili" un "Riga" ar 3:0 - "Liepāju".

Turpinājumā virslīgā paredzēts 11 dienu pārtraukums, kura laikā notiks Eirokausu un Latvijas kausa dueļi.

Līdere ar 56 punktiem 22 spēlēs ir RFS, 49 punkti ir "Riga" komandai, bet 43 punkti - "Valmierai". 34 punkti ir "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un "Grobiņai"/LFS, bet 22 punktus izcīnījušas "Tukums 2000"/"Telms" un "Metta" komandas. 16 punktus guvusi "Jelgava" un 15 punktus - "Liepāja".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu