Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Skuja arī nākamsezon spēlēs "Rīgas Zeļļos"

Toms Skuja
Toms Skuja Foto: Andris Grīnbergs

Saspēles vadītājs Toms Skuja arī nākamajā sezonā spēlēs Latvijas vicečempione basketbolā "Rīgas Zeļļi", pirmdien savā lietotnē paziņoja klubs.

22 gadus vecais Skuja iepriekšējā sezonā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā laukumā devās 28 mačos, kuros vidēji 24 minūtēs guva 10,9 punktus, atdeva 4,4 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas un pārtvēra 1,2 bumbas.

2022./2023. gada sezona Skuja spēlēja "Latvijas Universitātes" rindās, bet pirms tam bija sastāvā Ibisas komandā, kas spēlēja Spānijas pēc spēka trešajā un ceturtajā līgā. "Rīdzenes" sporta skolas audzēknis Skuja Spānijā bija arī "Fuenlabrada" sistēmā.

Nākamajā sezonā galvenajam trenerim Jurim Umbraško turpinās asistēt Dāvis Čoders un Oskars Zurkovs, bet spēlētāju līgumi noslēgti arī ar Uģi Pineti, Franci Lāci un Zigmāru Raimo, Juri Vītolu, Dāvidu Vīksni un Robertu Bērziņu.

"Rīgas Zeļļi", aizvadot pirmo sezonu kluba vēsturē, LBL sasniedza finālu, kurā ar 1-4 atzina "VEF Rīga" pārākumu, Latvijas kausā aizcīnījās līdz finālam, kurā arī piekāpās "vefiešiem", bet LIBL, noslēdzot pamatturnīru sestajā pozīcijā, nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu