Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Otro gadu pēc kārtas aizvadīta vārtsarga Kivlenieka piemiņas programma

Foto: Arvis Ertmanis

Godinot mūžībā aizgājušo Latvijas vārtsargu Matīsu Kivlenieku, Latvijas Hokeja federācija (LHF) sadarbībā ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Kolumbusas "Blue Jackets" otro gadu pēc kārtas organizēja jauno vārtsargu iesaistes projektu - "KIVI programmu" -, vēsta LHF.

Šogad jauno vārtsargu projekts tika rīkots trīs posmos. No 8. līdz 9. jūnijam "KIVI programma" startēja Brocēnos, kurā piedalījās Latvijas rietumu klubi, no 6. līdz 7. jūlijam norisinājās Volvo sporta centrā Rīgā, bet 13. un 14. jūlijā "KIVI programma" devās uz Valmieru, kas bija paredzēta austrumu klubiem.

Darbā ar jaunajiem vārtsargiem iesaistījās Latvijas vārtsargu treneri Edgars Lūsiņš un Reinis Repšs, kā arī Latvijas vārtsargi Gustavs Grigals, Mareks Mitens, Mikus Vecvanags, Deivs Rolovs, Linards Feldbergs, Nils Roberts Mauriņš un Henrijs Ančs.

Programmas mērķis ir iepazīstināt ar hokeja vārtsarga pozīciju iesācējus līdz desmit gadu vecumam, kuri līdz šim vēl nav spēlējuši vārtsarga pozīcijā, bet vēlas to izmēģināt. Katrā nometnē bija paredzēta vieta 16 hokejistiem, kuriem uz nometnes laiku tika nodrošināts vārtsarga ekipējums pilnā apmērā.

Pērn "KIVI programma" norisinājās divos posmos Rīgā un Jelgavā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu