Latvijas 3x3 basketbola izlase nevainojami aizvadījusi grupas turnīru Parīzes olimpiskajās spēlēs. Septiņos mačos gūtas septiņas uzvaras. Teicama komandas ķīmija un Naura Mieža faktors. Kārlis Pauls Lasmanis sarunā ar TVNET norādīja, ka viņš nav no šīs planētas...

Latvijas komanda grupas turnīra septiņās spēlēs guva septiņas uzvaras. Šajos mačos tika iemesti 150 punkti, bet sava grozā ielaisti 103. Abos šajos rādītājos Latvija ir labākā vienība turnīrā.

Lasmanis uzskata, ka komanda var spēlēt vēl labāk.

"Vienmēr ir kur pielikt. Arī kļūdas var būt mazāk," norādīja Lasmanis. "Varam arī mest ar labāku procentu. Ir kur vēl pielikt. Ir jākoncentrējas uz katru nākamo spēli. Par šīm septiņām spēlēm esmu ļoti priecīgs, lepns ar savu komandu, treneri un paldies visiem Latvijas līdzjutējiem."

Lasmanis arī piebilda, ka šādās spēlēs, kad nekas neizšķiras, būtiski ir neiedzīvoties savainojumos, lai spēlētāji būtu vislabākajā kondīcijā pirms izšķirīgajām cīņām.

- Nauris Miezis ir no šīs pasaules?

- Lasmanis: Nē. Pavisam noteikti nav. Viņam rokā iedzēla bite un met kā nenormāls. Stefans Karijs var pienest ūdeni un pamācīties no viņa...