Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Viena no pasaulē seksīgākajām sievietēm atgriežas sportā

Peidža Spiranaka
Peidža Spiranaka Foto: AFP/SCANPIX

Golfa zvaigzne Peidža Spiranaka, kurai sociālajos tīklos ir miljoniem sekotāju, šonedēļ pēc astoņu gadu pārtraukuma atgriezīsies sacensību apritē. 

Spiranaka 2022. gadā žurnāla "Maxim" versijā tika atzīta par gada seksīgāko sievieti pasaulē. Viņa kopā ar vēl 15 pasaulē ietekmīgiem sociālo tīku golfa cilvēkiem piedalīsies "Creator Classic" sacensībās. Turnīrs tiks izspēlēts deviņu bedrīšu laukumā. 

31 gadu vecā Spiranaka savulaik ar golfu nodarbojās profesionālā līmenī, bet vēlāk nolēma vairāk pievērsties satura veidošanai sociālajos tīklos. Un viņai tas izdevies veiksmīgi, jo ir miljoniem sekotāju. 

"Instagram" viņai ir vairāk nekā četri miljoni sekotāju, kas ir par pusmiljonu vairāk nekā pasaules slavenākajam golfa spēlētājam Taigeram Vudsam. Tas Spiranaku padara par pasaulē visvairāk sekoto golfa spēlētāju sociālo mediju platformā.

"Esmu ļoti satraukta par iespēju atkal sacensties golfa laukumā. Pēdējo reizi to darīju pirms astoņiem gadiem. Esmu sajūsmā par šo lielisko iespēju. Mans mērķis ir izklaidēties," sociālajos tīklos raksta Spiranaka. 

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu