Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Džokovičs viegli sasniedz "US Open" trešo kārtu

Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Planētas otrā rakete vīriešu tenisā serbs Novaks Džokovičs trešdien pēc pretinieka izstāšanās trešajā setā sasniedza ASV atklātā čempionāta trešo kārtu.

Džokovičs otrajā kārtā tikās ar citu Serbijas pārstāvi Lāslo Džeri (ATP 109.). Brīdī, kad rezultāts bija 6-4, 6-4, 2-0 Džokoviča labā, Džere traumas dēļ izstājās.

Otrajā setā Džere bija ieguvis vadību ar 4-2, taču tajā brīdī viņam sākās problēmas ar gūžu.

"Ar katru kārtu spēles paliks arvien grūtākas, to labi apzinos un pieņemu. Atradīšu risinājumu, kā to esmu darījis daudzas reizes savā karjerā," stāstīja Džokovičs.

Trīs setu mačā otro kārtu pārvarēja arī ATP ceturtais numurs Aleksandrs Zverevs no Vācijas, kurš ar 6-4, 7-6 (7:5), 6-1 guva virsroku pār Francijas tenisistu Aleksandru Milleru (ATP 77.).

Trešo kārtu sasniedza arī ranga astotais numurs Kaspers Rūds, norvēģim ar 6-4, 6-2, 2-6, 7-6 (7:3) uzveicot francūzi Gaēlu Monfisu (ATP 45.). Savukārt devītā rakete bulgārs Grigors Dimitrovs ar 6-1, 6-1, 7-6 (7:4) pārspēja Rinkiju Hidžikatu (ATP 62.) no Austrālijas.

Daudz smagāka cīņa par trešo kārtu izvērtās pasaules sestajam numuram krievam Andrejam Rubļovam, kurš piecu setu spēlē ar 4-6, 5-7, 6-1, 6-2, 6-2 bija pārāks pār francūzi Artūru Rinderknehu (ATP 56.).

ASV atklātais čempionāts, kas ir sezonas pēdējais "Grand Slam" turnīrs, norisināsies līdz 8. septembrim.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu