Latvijā daudzi neizprot, cik liela pasaules sportā ir futbola dominance, intervijā TVNET+ pauda valstsvienības uzbrūkošais pussargs Jānis Ikaunieks, runājot par RFS komandas iespaidīgo sasniegumu – kvalificēšanos UEFA Eiropas līgas grupu turnīram.

TVNET: Tu un Roberts Savaļnieks neslēpāt, ka gribat UEFA Eiropas līgas izlozē RFS pretiniekos iegūt Mančestras "United", tomēr Anglijas grandu neieguvāt. Kā kopumā vērtē izlozi?

Tur visas komandas ir titulētas – uzvarējušas gan Čempionu līgā, gan Eiropas līgā. Latvijā ieradīsies visādi interesanti spēlētāji, pārstāvot prestižus klubus ar senām tradīcijām un bagātu vēsturi. Nevar sūdzēties par ielozētajiem pretiniekiem. Protams, ka Mančestras "United", "Roma" vai Totenhemas "Hotspur" būtu deserts jeb ķirsītis uz tortes. Tomēr tāpat būs astoņas spēles, kuras būs jāizbauda. Nav nekādu iebildumu par izlozi. Būs spēle Frankfurtē, kur būs ļoti laba atmosfēra. Tā ir bundeslīgas komanda, kas izceļas ar saviem faniem. Latvijas futbola faniem tas būs kaut kas ļoti baudāms.