Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

RFS maču ar Telavivas "Maccabi" aizvadīs "Partizan" stadionā (78)

Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas čempionvienības futbolā RFS pretiniece UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā Telavivas "Maccabi" no Izraēlas savas mājas spēles sacensībās aizvadīs Serbijas galvaspilsētā Belgradā, trešdien paziņoja komanda.

"Maccabi" norāda, ka pēc panāktās vienošanās ar Serbijas Futbola federāciju (FSS) un Belgradas "Partizan" klubu mači tiks aizvadīti "Partizan" stadionā.

Spēles 32 tūkstošu sēdvietu stadionā plānots aizvadīt ar skatītāju klātbūtni, bet par biļešu tirdzniecības sākšanu tiks paziņots vēlāk.

RFS izbraukuma mačs pret "Maccabi" paredzēts 12. decembrī.

UEFA Eiropas līgas mājas spēlēs RFS tiksies ar Turcijas čempioni Stambulas "Galatasaray" (3. oktobrī), Briseles "Anderlecht" no Beļģijas (7. novembrī), Grieķijas čempionvienību Saloniku PAOK (28. novembrī) un slaveno Amsterdamas "Ajax" (23. janvārī) no Nīderlandes.

Tāpat RFS aizvadīs četras spēles viesos, tiekoties ar Bukarestes FCSB (26. septembrī) no Rumānijas, Vācijas bundeslīgas klubu Frankfurtes "Eintracht" (24. oktobrī), "Maccabi" un ukraiņu Kijivas "Dynamo" (30. janvārī).

RFS ir otrā Latvijas komanda aiz "Ventspils", kas iekļuvusi UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, vairs neeksistējošajam Kurzemes klubam to iespējot 2009./2010. gada sezonā. Pirms diviem gadiem RFS cīnījās pamatturnīrā UEFA Konferences līgā, kas ir Eiropā pēc spēka trešais klubu turnīrs.

Biļetes pieejamas www.fkrfs.lv/biletes un www.passportix.eu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu