Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Semeņistaja iekļūst "WTA 125" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja
Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja Foto: www.instagram.com/darja_sem

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien iekļuva Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālā.

Duetā ar francūzieti Karoli Monē Semeņistaja ar 7-5, 4-6, 10:7 pieveica krievieti Jekaterinu Makarovu un amerikānieti Mariju Mateašu.

Pirmajā setā, ko ar "sausā" uzvarētu savas serves geimu sāka Latvijas/Francijas duets, pretinieces panāca 4-1 pārsvaru, taču rezultāts tika izlīdzināts, bet pēdējos trīs punktus setā izcīnīja Semeņistaja un Monē, realizējot trešo no trijām pēc kārtas setbumbām.

Arī otro setu ar servi sāka Semeņistaja un Monē, panākot 2-0 vadību. Nākamos divus punktus guva pretinieces, kurām setu izdevās noslēgt ar trim pēc kārtas gūtiem punktiem.

Supertaibreikā, ko ar zaudētu savas serves izspēli sāka Semeņistaja ar Monē, abi dueti kopā uzvarēja deviņas izspēles, servējot pretiniecēm, bet uzvara tika gūta ar otro mačbumbu.

Sasniedzot finālu, Semeņistaja ir nopelnījusi 81 pasaules dubultspēļu ranga punktu.

Finālā Semeņistaja/Monē spēlēs ar internacionālo duetu Aļona Boļšova-Zadoinova (Spānija)/Katažina Kava (Polija), kas piektdien ar 2-6, 6-4, 10:5 pieveica turnīra pirmo pāri, kurā spēlē portugāliete Fransiska Žorže un čehiete Anna Siskova.

Latvijas/Francijas duets pirmajā kārtā ar 6-3, 6-4 pārspēja rumānieti Ilinču Dalinu Amarieiju un Maru Gaji.

Iepriekš ziņots, ka vienspēlē Semeņistaja, kura WTA rangā ieņem 125.vietu un turnīrā ir izsēta ar ceturto numuru, ar 6-3, 3-6, 1-6 zaudēja Boļšovai-Zadoinovai (WTA 574.), turnīru beidzot ar vienu pasaules ranga punktu.

Bukarestes "WTA 125" sērijas turnīrs norisinās māla seguma kortos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu