Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video "Tenax" handbolistiem uzvara Baltijas līgas spēlē; MSĢ zaudējums

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dobeles "Tenax" sestdien Viļņā svinēja uzvaru Baltijas Handbola līgas spēlē, bet Murjāņu sporta ģimnāzija (MSĢ) piedzīvoja zaudējumu Klaipēdā. "Tenax" viesos ar 34:26 (19:12) pieveica Viļņas "Šviesa".

Latvijas komandā septiņus vārtus guva Kārlis Krūmiņš, bet pa pieciem vārtiem - Antons Šuleiko un Aleksandrs Pacikailiks.

Mājiniekiem pa pieciem vārtiem guva Skirmants Plēta un Karolis Bļuvs.

MSĢ viesos ar 35:45 (21:22) atzina Klaipēdas "Dragūnas" pārākumu.

Murjāniešiem ar 15 gūtiem vārtiem 16 metienos izcēlās Valdis Kalniņš, bet Einārs Borisovs guva astoņus vārtus 11 metienos.

Mājiniekiem rezultatīvākie ar sešiem vārtiem bija Pauļus Čēsna un Karolis Stropus.

Latviju Baltijas līgā pārstāv čempione Dobeles "Tenax", "ASK Zemessardze"/RSU un debitante Murjāņu sporta ģimnāzija (MSĢ). Līgā spēlē arī Igaunijas komandas Pelvas "Serviti", "Mistra" un "Viljandi" un Lietuvas klubi Viļņas "Šviesa", Kauņas "Granitas-Karys" un Klaipēdas "Dragūnas".

Pamatturnīrā tiek aizvadīti divi apļi. Ceturtdaļfinālā automātiski iekļūst turnīra tabulas divas spēcīgākās komandas, bet izslēgšanas spēlēs sacensības turpinās 3.-6.vietas ieguvējas. Ceturtdaļfināli tiks izspēlēti martā, bet Baltijas čempioni tiks noskaidroti finālčetrinieka spēlēs 12. un 13.aprīlī.

Pagājušajā sezonā par Baltijas čempioni kļuva Dobeles "Tenax", kas finālā ar 27:26 pārspēja Igaunijas vienību Pelvas "Serviti".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu