Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Zemgale"/LBTU uzvara OHL spēlē; "Rīgas hokeja skolai" zaudējums Tallinā

"Optibet" Hokeja līgas piektā fināla spēle starp "Zemgale"/LBTU un "Mogo"/LSPA komandām Jelgavas ledus hallē
"Optibet" Hokeja līgas piektā fināla spēle starp "Zemgale"/LBTU un "Mogo"/LSPA komandām Jelgavas ledus hallē Foto: Edijs Pālens/LETA

"Zemgale"/LBTU sestdien savā laukumā svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē, bet Tallinā zaudējumu piedzīvoja "Rīgas hokeja skola".

"Zemgale"/LBTU ar 8:1 (2:0, 5:0, 1:1) sagrāva Elektrēnu "Energija", viesiem vārtus gūstot, kad mājinieki bija guvuši jau septiņus.

Kevins Strādnieks izcēlās ar četriem (3+1) rezultativitātes punktiem, pa trim sakrāja Antons Trastašenkovs, Oskars Nils Briedis (abiem - 1+2) un Aleks Elians Ļeonovs (0+3), divus vārtus guva Dāniels Andersons, bet vienus - Roberts Vītols.

Lietuviešiem vienīgos vārtus guva Roberts Vorona.

Uzvarētāju vārtos Aksels Ozols atvairīja 12 metienus. "Energija" rindās spēli sāka Martins Patjuls, kurš atvairīja deviņus no 14 metieniem un pusspēlē tika nomainīts. Viņa aizstājējs Arkadijus Grigaravičus-Reizins tika galā ar 27 no 30 metieniem.

"Rīgas hokeja skola" Tallinā zaudēja "Panter" ar 2:3 (0:0, 2:2, 0:1).

Eduards Povšaks un Roberts Jānis Polis divreiz izvirzīja vadībā viesus, taču mājinieki ne tikai ar Tomi Peteri Ansio un Ņikitas Puzakova metieniem atspēlējās, bet 48.minūtē mazākumā uzvaras vārtus guva Konrads Kudevīta.

Rīdzinieku vārtos Ivans Kufterins atvairīja 24 metienus, bet Tallinas komandā Villems Henriks Koitmā tika galā ar 25 metieniem.

Jau ziņots, ka dienas pirmajā spēlē čempione "Mogo"/RSU izbraukuma spēlē ar 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) pieveica Rīgas "Prizma".

Latviju turnīrā pārstāv "Mogo"/RSU, "Rīgas hokeja skola", "Zemgale"/LBTU un "Prizma", Lietuvu - Elektrēnu "Energija" un Viļņas "Hockey Punks", bet Igauniju - Tallinas "Panter".

OHL izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu, bet augstākās vietas ieņēmušās Latvijas un Lietuvas vienības tiks atzītas par savu valstu čempionēm.

OHL čempionātā komandas aizvada sešu apļu turnīru, tiekot izspēlētām 126 spēlēm.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem kļuva "Mogo"/RSU hokejisti, kuri finālsērijā ar 4-1 pārspēja "Zemgale"/LBTU komandu.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu