Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Žurnālists: Neimars brīdinājis, ka spēlēšana kopā ar Mbapē ir elle (2)

Kilijans Mbapē
Kilijans Mbapē Foto: Reuters/ScanPix

Futbola zvaigzne Neimars uzskata, ka spēlēšana kopā ar francūzi Kilijanu Mbapē ir ļoti nepatīkama. Brazīlietis, brīdinot savus tautiešus Madrides "Real" komandā, to nodēvējis par elli.

Mbapē iepriekš pārstāvēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG), kurā uzbrukuma grupā spēlēja kopā ar Neimaru. 

Francijas sporta žurnālists Sirils Hanuna nācis klajā ar informāciju, kurā norāda, ka Neimars nosūtījis ziņu "Real" brazīliešu spēlētājiem Vinisiusam Žunioram, Rodrigo, Ederam Militao un Endrikam, brīdinot par spēlēšanu vienā sastāvā ar Mbapē. 

"Neimars nosūtīja ziņu, kurā pauda, ka spēlēšana ar Mbapē bija katastrofa, pat elle. Madrides "Real" brazīlieši ir Neimara draugi. Mbapē un Neimara starpā vienmēr bijis karš," raidījumā "Europe 1" sacīja Hanuna.

Mbapē un Neimars kopā aizvadīja gandrīz 100 spēļu. PSG Francijas izlases uzbrucējs pievienojās 2017. gadā īrē no "Monaco", bet gadu vēlāk parakstīja ilgtermiņa līgumu. Šajā vasarā viņš kā brīvais aģents pievienojās titulētajai Madrides "Real". 

Neimars, kurš ir septiņus gadus vecāks par Mbapē, uz PSG pārcēlās 2017. gadā no "Barcelona", bet kopš pagājušā gada viņš pārstāv Saūda Arābijas klubu "Al-Hilal". 

Mbapē Spānijas vienībā iejuties diezgan labi. 25 gadus vecais futbolists piecās Spānijas čempionāta spēlēs atzīmējies ar trim vārtu guvumiem. Arī kluba galvenais treneris Karlo Ančeloti savam padotajam veltījis atzinīgus vārdus. 

Hanuna ir ļoti populārs Francijā. 49 gadus vecajam Parīzē dzimušajam Tunisijas izcelsmes žurnālistam un ētera personībai "Instagram" ir vairāk nekā 1,1 miljons sekotāju.  

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu