Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Buļs ar provokatīvu vēstījumu aicina uz "VEF Rīga" un "Rīgas zeļļi" spēli

Basketbola kluba "Rīgas zeļļi" prezidents Edgars Buļs ar provokatīvu vēstījumu aicinājis uz nedēļas nogalē gaidāmo spēli pret Latvijas čempionvienību "VEF Rīga".

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā "Rīgas zeļļi" izcīnīja otro vietu Baltijas Superkausā, bet "VEF Rīga" ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Šonedēļ sāksies Latvijas–Igaunijas basketbola līgas jaunā sezona, kuras ievadā "Rīgas zeļļi" sestdien "Arēnā Rīga" plkst. 18.30 spēkosies ar "VEF Rīga".

"Rīgas zeļļiem" iepriekšējā sezonā, kas jaunajai komandai bija debijas gads, izdevās sasniegt Latvijas kausa un Latvijas Basketbola līgas finālu.

"VEF Rīga" abos finālos uzveica "Rīgas zeļļus", kļūstot par Latvijas titulētāko klubu ar 11 valsts čempionu tituliem.

Rīgas domes konkursā "Līdzfinansējuma piešķiršana augstu sasniegumu Rīgas sportistiem un Rīgas sporta spēļu komandām" atbalstu 2024. gadā saņēmuši trīs klubi:

  • vīriešu basketbola klubs "VEF Rīga" (200 tūkstoši eiro)
  • sieviešu futbola klubs "RFS Women" (75 tūkstoši eiro)
  • vīriešu volejbola klubs "Robežsardze (30 tūkstoši eiro)

Sociālajos tīklos video uzrunā "Rīgas zeļļu" prezidents Buļs nosaucis trīs iemeslus, kāpēc sestdien jādodas uz basketbolu "Arēnā Rīga".

"Pirmkārt, "VEF" ir Latvijas čempions un Latvijas kausa ieguvējs, bet mēs tikko labāk nostartējām Baltijas Superkausā."

Buļs norādīja, ka šobrīd nav skaidrs, kura patlaban ir spēcīgākā komanda Rīgā. Viņš uz spēli aicina Rīgas mēru Vilni Ķirsi un citus domniekus.

"Otrs iemesls – Rīgas dome visu finansējumu iedeva tikai "VEF", tāpēc aicinu Vilni Ķirsi un visus pārējos domniekus nākt uz arēnu un atbalstīt savu komandu," sacīja "Rīgas zeļļu" prezidents.

"Tikmēr tautu un uzņēmējus aicinu atbalstīt "zeļļus", jo esam tautas klubs un uzņēmēju tikšanās vieta," turpināja Buļs.

Kluba prezidents arī nekautrējās apgalvot, ka "Rīgas zeļļi" un "VEF Rīga" pārstāvji viens otram nepatīkot. 

"Treškārt, mēs joprojām viens otram nepatīkam. Tā, ka ļoti. Mēs viņus gribam beidzot samalt miltos. Arī viņi grib mums ierādīt vietu."

"Rīgas zeļļi" savā debijas sezonā uzvarēja divus no 10 dueļiem pret principiālajiem pretiniekiem "VEF Rīga" basketbolistiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu