Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Futbola zvaigznes sūdzas par pārāk lielām slodzēm

Bernardu Silva
Bernardu Silva Foto: AFP/SCANPIX

Augstākā līmeņa futbolā spēļu, turnīru kļūst arvien vairāk. Tā skatītājiem ir iespēja savus favorītus redzēt biežāk. Bet ne viss ir tik rožaini sportistu skatījumā. Slodzes pieaug, pieaug arī traumu risks. 

Anglijas čempiones Mančestras "City" futbolisti pauduši neapmierinātību par arvien pieaugošo slodzi. Proti, pateicoties veiksmīgajam sniegumam, pieaug spēļu skaits vairākās līgās.

Laika posmā no 14. septembra līdz 5. oktobrim jeb 21 dienā paredzētas septiņas spēles, uz kurām jānokļūst ar lidmašīnu un arī autobusu. 

"Grafiks ir pilnīgi traks. Mums starp Anglijas premjerlīgas čempionātu un Līgas kausu ir tikai viena brīvdiena. Tas ir pilnīgs absurds. UEFA Čempionu līgā klāt var nākt vēl divas spēles. Jā, tagad komandu sastāvi kļūs plašāki, bet es nevaru teikt, ka mums kļūst vieglāk," "Record" norādīja "City" kluba pussargs Bernardu Silva.

Viņš regulāri ir arī Portugāles izlases sastāvā. 

Silva arī pauda, ka viņam arvien mazāk laika paliek ģimenei un draugiem. Teju visas septiņas dienas nedēļā viņš dzīvo futbola burbulī. "Personīgi es ļoti maz laika pavadu ar ģimeni. Spēļu skaits, ar kuru mums jārēķinās, ir kļuvis par pilnīgu absurdu."

Silvas teiktajam piekrīt arī viņa komandas biedrs Rodri un Madrides "Real" vienības uzbrukuma grupas spēlētājs Dani Karvahals.

Karvahals neizslēdz, ka, ja situācija neuzlabosies, futbolisti varētu sākt protestēt. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu