Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Skujiņš pēc olimpisko spēļu kreklu akcijas Jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai ziedo 3200 eiro

Toms Skujiņš (priekšplānā)
Toms Skujiņš (priekšplānā) Foto: Kaspars Suškēvič

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš pēc Parīzes olimpisko spēļu kreklu akcijas Jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai ir ziedojis 3200 eiro, pirmdien paziņoja Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).

Lai atbalstītu Skujiņu Parīzes olimpisko spēļu šosejas riteņbraukšanas sacensībās, riteņbraucēja un kompānijas "Printful" jūlijā rīkotajā akcijā, varēja iegādāties īpaša dizaina līdzjutēju T-kreklus un cepurītes.

Sadarbība paredzēja, ka visa iegūtā peļņa no pārdotajiem krekliem un cepurītēm tiek novirzīta Jaunatnes riteņbraukšanas akadēmijai ar mērķi atbalstīt jauno riteņbraucēju dalību starptautiskās raudzes sacensībās.

Jāizceļ, ka "Lidl - Trek" komandā braucošais Skujiņš, kuram šīs bija trešās olimpiskās spēles, vēl veica papildu ziedojumu par katru pārdoto vienību, kopējam ziedojumam sasniedzot 3200 eiro.

"Liels prieks, ka bija tik daudz cilvēku, kas gribēja atbalstīt jaunos braucējus un tagad būs ļoti labi atpazīstami uz ielām īpašajos līdzjutēju kreklos," saka Skujiņš, pateicoties ziedotājiem.

"Ir patīkami redzēt, ka pēc LRF iniciatīvas un velosaimes iesaistes šī atbalsta summa tiek savākta un jaunajiem būs iespēja pilnvērtīgi sagatavoties lielākajām sacensībām," bilst Latvijas šā brīža labākais šosejas riteņbraucējs.

Par iegūtajiem līdzekļiem daļēji tika finansēti Latvijas puišu un meiteņu šosejas riteņbraukšanas jauniešu izlases dalība starptautiskajās sacensībās Beļģijā, kā arī sniegts atbalsts junioru izlases braucienam Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) ranga sacensībās Itālijā, ziņo LRF.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu