Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Knicks" sezonas pirmajā pusē nāksies iztikt bez centra Robinsona

Mičels Robinsons
Mičels Robinsons Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" centra spēlētājs Mičels Robinsons traumas dēļ varētu nespēlēt jaunās sezonas pirmos divus mēnešus.

Tiek vēstīts, ka 26 gadus vecajam Robinsonam maijā tika veikta potītes operācija un viņš nepiedalīsies arī komandas pirmssezonas treniņnometnē. Kā aģentūrai "The Associated Press" paziņoja basketbolistam tuva persona, viņa atgriešanās laukumā gaidāma decembrī vai janvārī.

Pagājušajā sezonā Robinsons laukumā devās pirmajā 21 spēlē, līdz guva potītes savainojumu, kas liedza spēlēt nākamos 49 mačus. Sezonas beigās centrs atgriezās laukumā un palīdzēja arī pārvarēt "play off" pirmo kārtu pret Filadelfijas "76ers", tomēr atkal savainoja potīti un Austrumu konferences pusfinālā pret Indiānas "Pacers" laukumā izgāja tikai vienā mačā.

Robinsons visu savu NBA karjeru aizvadījis "Knicks" rindās, kas viņu 2018. gada draftā izvēlējās otrajā kārtā ar kopējo 36.numuru.

Sešu sezonu laikā centra spēlētājs Ņujorkas vienībā laukumā devies 320 regulārā čempionāta spēlēs un vidēji mačā izcēlies ar 8,0 gūtiem punktiem, izcīnītām 7,9 bumbām zem groziem un 1,9 bloķētiem metieniem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu