Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Latvijas kausa fināls sievietēm pirmoreiz norisināsies "Skonto" stadionā

"Riga FC" futbolistes
"Riga FC" futbolistes Foto: Latvijas Futbola federācija (LFF)

Latvijas kausa fināls sievietēm pirmoreiz "Skonto" stadionā, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

"11.lv" Latvijas kausa izcīņas finālā 5.oktobrī plkst.18 tiksies abas valsts un galvaspilsētas vadošās komandas RFS un "Riga". Maču klātienē būs iespējams vērot bez maksas.

Abas komandas jau 28.septembrī gaida cita savstarpējā tikšanās Latvijas čempionāta ietvaros, kas var nospēlēt izšķirošu lomu cīņā par čempionu titulu. Sešas kārtas pirms sezonas beigām "Riga" apsteidz savas konkurentes par trīs punktiem.

Sieviešu futbola līgas (SFL) šīs sezonas līdzšinējās divās tikšanās reizēs abas komandas uzvaras dalījušas uz pusēm, turklāt abi mači noslēgušies ar identisku 1:0 rezultātu.

Iepriekš Latvijas kausa turnīrā RFS pēc 3:0 panākuma priekšsacīkšu kārtā pār "Liepājas Futbola skolu" vēlāk ar 7:0 sarūgtināja "Olaines" vienību, bet pusfinālā ar 2:0 pārspēja "Rīgas Futbola skolu". Tikmēr "Riga" ceturtdaļfinālā ar 5:0 apspēlēja "Iecava"/DFS komandu, bet pusfinālā ar 5:0 uzvarēja iepriekšējo divu sezonu trofejas ieguvēja "Metta".

Latvijas kausa izcīņa sieviešu komandām tiek izspēlēta kopš 2014.gada. Visās sezonās līdz 2021.gadam turnīrā uzvarēja "Rīgas Futbola skola", tad pie titula tika "Rīga", bet iepriekšējās divās sezonās trofeju ieguva "Metta".

Šosezon pirmoreiz vēsturē arī Latvijas kausa izcīņas turnīram sievietēm ir piesaistīts ģenerālsponsors.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu