Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Futbolists, kurš pirms diviem gadiem atteicās spēlēt pret Krieviju, pievienojas agresorvalsts klubam

Miralems Pjaničs
Miralems Pjaničs Foto: AFP/SCANPIX

Bosnijas un Hercegovinas futbolists Miralems Pjaničs, kurš pirms diviem gadiem atteicās spēlēt pret Krievijas izlasi, pievienojies Krievijas futbola klubam Maskavas CSKA.

Pirms diviem gadiem Bosnijai un Hercegovinai bija paredzēts spēlēt pret Krievijas izlasi. Toreiz Pjaničs un Edins Džeko asi iebilda pret šādas spēles aizvadīšanu. Viņi atteicās piedalīties mačā, jo turpinājās Krievijas pilna mēroga iebrukums Ukrainā.

Spēle tika ieplānota tikai vienu dienu pirms Pasaules kausa finālturnīra, kam Bosnijas un Hercegovinas nacionālā komanda nebija kvalificējusies.

"Man piezvanīja valstsvienības sporta direktors Zvjezdans Misimovičs un teica, ka ir iespēja aizvadīt draudzības spēli ar Krieviju. Es viņam teicu, ka tagad nav nekāda pamatojuma ar viņiem spēlēt, jo FIFA un UEFA Krieviju ir diskvalificējusi. Neredzu nekādu vajadzību, un tas var nospēlēt pret mums negatīvi," toreiz "Slobodna-Bosna" pauda Pjaničs.

Pjaničs šonedēļ ieradās Maskavā. Viņam ap kaklu bija Maskavas CSKA kluba šalle.

Tiek ziņots, ka Pjaničs ar Krievijas armijas klubu parakstījis viena gada līgumu, kas viņam garantēs algu viena miljona eiro apmērā.

Savas karjeras laikā 34 gadus vecais Pjaničs pārstāvējis tādus klubus kā "Roma", Stambulas "Bešiktaš", "Barcelona" ​ un Turīnas "Juventus".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu