Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Semeņistaja iekļūst ITF W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja
Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja Foto: EPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja ceturtdien Serbijā iekļuva Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Kuršumlijska Banjas W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Semeņistaja pārī ar slovēnieti Veroniku Erjavecu turnīrā ir izsētas ar otro numuru un ceturtdien ar 7-5, 6-2 pārspēja rumānieti Stefanju Bojicu un krievieti Jevgeņiju Burdinu.

Par iekļūšanu pusfinālā Semeņistaja ir nopelnījusi 29 pasaules ranga punktus.

Pusfinālā Latvijas/Slovēnijas pāris tiksies ar turnīra trešo pāri, kurā spēlē krieviete Amina Anšba un Vācijas tenisiste Noma Akuga, kas ceturtdien ar 6-7 (2:7), 6-1, 10:6 pārspēja mājinieces Lolu Radivojeviču un Ninu Stojanoviču.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas/Slovēnijas duets ar 6-4, 6-4 pieveica slovēnieti Živu Falkneri un horvātieti Taru Virtu.

Iepriekš ziņots, ka vienspēlēs Semeņistaja, kura turnīrā ir izsēta ar ceturto numuru un pasaules rangā ieņem 138.vietu, pirmajā kārtā bija brīva, bet otrajā ar 1-6, 3-6 piekāpās mājiniecei Ninai Stojanovičai (WTA 637.), sacensības beidzot ar deviņiem WTA ranga punktiem.

Otra Latvijas tenisiste šajā turnīrā Kamilla Bartone vienspēlē zaudēja kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā, bet dubultspēlē - pirmajā pamatturnīra kārtā, nopelnot vienu pasaules ranga punktu.

Sacensības Kuršumlijska Banjā norisinās māla seguma laukumos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu