Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Timberwolves" aizmaina Taunsu uz Ņujorkas "Knicks"

Karls Entonijs Taunss
Karls Entonijs Taunss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Minesotas "Timberwolves" aizmainījusi vienu no līderiem Karlu Entoniju Taunsu uz Ņujorkas "Knicks", vēsta ESPN.

Kamēr Taunss dosies uz Ņujorku, "Timberwovles" sastāvu papildinās Džūliuss Rendls un Donte Divinčenco. ESPN vēsta, ka sarunas starp abām komandām norisinājušās jau visu vasaru, taču abas vienības tikai tagad spējušas nonākt pie vienošanās, kas drīz arī tiks paziņota oficiāli.

"Timberwolves" izraudzījās Taunsu 2015. gada draftā ar pirmo numuru. Pagājušajā sezonā viņš ceturto reizi karjerā piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē un regulārajā sezonā 62 spēlēs vidēji izcēlās ar 21,8 punktiem un 8,3 atlēkušajām bumbām, bet 16 "play-off" cīņās Taunss caurmērā iekrāja 19,1 punktu un deviņas bumbas zem groziem.

Savukārt Rendls, kurš "Knicks" rindās spēlēja iepriekšējās piecas sezonas, pagājušajā sezonā aizvadīja tikai 46 mačus, noslēdzot sezonu priekšlaicīgi pleca savainojuma dēļ un izlaižot izslēgšanas spēles. Viņš sezonā vidēji iekrāja 24 punktus, 9,2 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Divinčenco "Knicks" pievienojās tikai pirms pagājušās sezonas un ņujorkiešu rindās viņš 81 regulārās sezonas spēlē izcēlās caurmērā ar 15,5 punktiem un 2,7 rezultatīvām piespēlēm, bet 13 "play-off" mačos viņš vidēji guva 17,8 punktus un izcīnīja četras bumbas zem groziem.

"Knicks" būs Kristapa Porziņģa pārstāvētās Bostonas "Celtics" pirmā pretiniece jaunajā sezonā, bostoniešiem 23. oktobrī uzņemot Ņujorkas vienību.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu