Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

"Mogo"/RSU hokejisti OHL spēlē izcīna graujošu uzvaru

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Zane Bitere / LETA

Pagājušās sezonas čempionei "Mogo"/RSU sestdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē izcīnīja graujošu panākumu, kamēr citā mačā neveiksmi piedzīvoja Rīgas "Prizma".

"Mogo"/RSU savā laukumā ar 9:2 (2:0, 4:0, 3:2) pārspēja "Rīgas hokeja skolu".

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar trīs vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli bija Deivids Sarkanis, ar četriem (1+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Gints Meija un Kārlis Ozoliņš, bet divus (1+1) punktus iekrāja Kristers Ansons un Ernests Krūms.

Viesu komanda abus vārtus guva pamatlaika pēdējā minūtē, precīziem esot Lenardam Jānim Sprieslim un Tomam Kuzminam.

Savukārt "Prizma" mājās ar 2:4 (0:0, 0:1, 2:3) zaudēja Tallinas "Panter".

"Prizma" hokejistiem divas reizes izdevās atspēlēties no vienu vārtu deficīta, bet trešā perioda izskaņā Tallinas komanda guva divus vārtus pusminūtes laikā, izvirzoties vadībā ar 4:2. Atlikušajā spēles daļā mājinieki vairs neatspēlējās.

Rīgas komandas labā vārtus guva Kristaps Millers un Emīls Ezītis, kamēr "Panter" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Tomi Peteri Ansio, 1+1 iekrāja Andre Linde, bet pie divām rezultatīvām piespēlēm tika Rasmuss Kīks.

Sestdien vēl plkst.16.30 "Zemgale"/LBTU viesosies pie Viļņas "7bet Hockey Punks".

Ar astoņās cīņās sakrātiem 12 punktiem turnīra tabulas augšgalā joprojām ir Tallinas "Panter", sešās spēlēs 11 punkti ir "Mogo"/RSU, astoņi punkti piecās spēlēs - "Zemgalei"/LBTU, bet četri punkti piecās spēlēs - Rīgas "Prizma". "Rīgas hokeja skolai" viens punkts piecās spēlēs dod sesto pozīciju.

Latviju turnīrā pārstāv "Mogo"/RSU, "Rīgas hokeja skola", "Zemgale"/LBTU un "Prizma", Lietuvu - Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet Hockey Punks", bet Igauniju - Tallinas "Panter".

OHL izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu, bet augstākās vietas ieņēmušās Latvijas un Lietuvas vienības tiks atzītas par savu valstu čempionēm.

OHL čempionātā komandas aizvada sešu apļu turnīru, tiekot izspēlētām 126 spēlēm.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem kļuva "Mogo"/RSU hokejisti, kuri finālsērijā ar 4-1 pārspēja "Zemgale"/LBTU komandu.

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu