Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Korrea gūst vārtus kompensācijas laikā. Madrides derbijā kaujiniecisks neizšķirts

Foto: Reuters/ScanPix

Anhelam Korream gūstot vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē, Madrides "Atletico" svētdien Spānijas futbola čempionāta mačā galvaspilsētas komandu derbijā izrāva neizšķirtu 1:1 (0:0) pret Madrides "Real".

"Atletico" mājas spēlē pirmajā puslaikā aizritēja līdzīga cīņa un nevienai no komandām nebija teicamu iespēju izmainīt rezultātu.

Vadību "Real" ieguva 64.minūtē, kad pēc soda sitiena izspēles Vinisiuss Žuniors piespēlēja soda laukumā un Eders Militāu ar spēcīgu sitienu trieca bumbu tīklā. Nedaudz vēlāk puslaika vidū mačs tika pārtraukts "Atletico" līdzjutēju nekārtību dēļ, jo skatītāji sāka mest priekšmetus laukumā.

Apmēram 20 minūtes vēlāk futbolisti atgriezās laukumā un mačs tika atsākts tā 69.minūtē. Mirkli vēlāk Jans Oblaks liedza Viniusam nostiprināt karaliskā kluba vadību.

Tuvu neizšķirta panākšanai "Atletico" bija 82.minūtē, kad Samuela Linu bīstamo sitienu atvairīja Tibo Kurtuā, kā arī kompensācijas laika pirmajā minūtē, kad Antuāns Grīzmans pēc soda sitiena raidīja bumbu pāri pārliktnim.

Kompensācijas laika piektajā minūtē Korrea pēc gara reida izgājienā pret Kurtuā jau kritienā raidīja bumbu vārtos, izraudams neizšķirtu 1:1. Korrea spēlē iesaistījās 70.minūtē, kad devās uz maiņu.

Spēles pēdējās minūtē Markuss Jorente par rupju pārkāpumu tika noraidīts no laukuma, un "Atletico" maču noslēdza desmit vīru sastāvā.

Sestdien Pamplonas "Osasuna" mājās ar 4:2 pārspēja "Barcelona" vienību, liedzot barseloniešiem atkārtot vienības sezonas sākuma uzvaru sērijas rekordu. "Barcelona" sezonu sāka ar septiņām uzvarām pēc kārtas un nākamā ļautu atkārtot 2013.gada panākumu rekordu.

"Barcelona" astoņās spēlēs iekrājusi 21 punktu, "Real" ir 18 punkti, bet "Atletico" - 16 punkti. Tālāka ar 14 punktiem ir četras komandas: Bilbao "Athletic", "Mallorca", "Villarreal" un "Osasuna".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu