Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Futbola zvaigzne ballītē nozadzis līdzjutējam telefonu un ticis aizturēts

Mateušs Nunešs
Mateušs Nunešs Foto: AP/Scanpix

Portugāles izlases un Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "City" futbolists Mateušs Nunešs aizturēts pēc tam, kad kādam vīrietim nozadzis telefonu, vēsta Spānijas izdevums "El Mundo".

Incidents noticis 8. septembrī, kad Nunešs bija devies uz ballīti Madridē. 

Agrā rīta stundā kāds 58 gadus vecs vīrietis, kura vārds netiek izpausts, vēlējies nofotografēties Nunešu Spānijas galvaspilsētas naktskluba "La Riviera" tualetē, neprasot futbolistam atļauju. 

26 gadus vecais Nunešs uz šo situāciju reaģējis asi un juties aizkaitināts, izraujot telefonu no vīrieša rokām. Pēc tam atteicies to atdot arī pēc vairākiem lūgumiem. Cietušais par notikušo informēja policiju. 

"El Mundo" raksta, ka Nunešs ar nozagto telefonu kabatā ticis nogādāts policijas iecirknī. Spēlētāja advokāts meklējis veidus, kā panākt sava klienta atbrīvošanu. Galu galā pussargs, kurš bija Portugāles izlases sastāvā Eiropas čempionātā, atlaists brīvībā pret drošības naudu. 

Spānijas prese gan raksta, ka Nunešs cauri sveikā netiks. Tiks ierosināta tiesvedība. 

Aculiecinieki ziņo, ka minētā persona futbolistam esot pieskārusies ar telefonu rokās, kas lika portugālim domāt, ka viņš tiek fotografēts.

Nunešs pēcāk atgriezies Mančestras "City" komandā. 14. septembrī futbolists izgāja laukumā Anglijas premjerlīgas spēlē un kopš tā laika piedalījies vēl divos mačos. 

Anglijas futbola grands 2022. gadā samaksāja 45 miljonus eiro par Nunešu. Savā karjerā viņš aizvadījis 16 spēles Portugāles izlasē, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu