Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Šķēlem deviņi punkti zaudētā Vācijas bundeslīgas spēlē

Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Aigars Šķēle lidostā "Rīga" pirms izlidošanas uz Taivānu, kur piedalīsies pārbaudes spēlēs pirms Pasaules kausa finālturnīra Džakartā.
Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Aigars Šķēle lidostā "Rīga" pirms izlidošanas uz Taivānu, kur piedalīsies pārbaudes spēlēs pirms Pasaules kausa finālturnīra Džakartā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbolists Aigars Šķēle sestdien Vācijas bundeslīgas spēlē izcēlās ar deviņiem punktiem, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Rostokas "Seawolves" no zaudējuma.

"Seawolves" savā laukumā ar rezultātu 65:92 (15:23, 12:24, 6:26, 32:19) zaudēja "Wurzburg" vienībai.

Šķēle spēlēja 27 minūtes un 17 sekundes un raidīja grozā četrus no sešiem divu punktu metieniem un vienu soda metienu. Viņš arī atzīmējās statistikā ar divām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm, trīs kļūdām, divām piezīmēm un iekrāja efektivitātes koeficientu deviņi.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 13 punktiem un sešām bumbām zem groziem bija Robins Amaize, kamēr viesu uzvaru ar 21 punktu sekmēja Dživans Džeksons.

"Seawolves" vienība ar divām uzvarām četrās spēlēs turnīra tabulā ieņem sesto vietu, Jāņa Jinemaņa pārstāvētā "Gottingen" ar diviem zaudējumiem divos mačos ir priekšpēdējā 17 komandu čempionātā, bet Jāņa Gailīša vadītā Veisenfelsas MBC ar trim zaudējumiem ieņem pēdējo vietu.

2023./2024.gada sezonā par čempioniem kļuva Minhenes "Bayern" basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-1 uzveica Berlīnes "Alba".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu