Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Latvijas komanda iegūst otro vietu pasaules čempionātā spiningošanā no laivas (1)

Latvijas komanda iegūst otro vietu Pasaules čempionātā spiningošanā no laivas
Latvijas komanda iegūst otro vietu Pasaules čempionātā spiningošanā no laivas Foto: Jānos Zareckis

Latvijas izlases komanda izcīnījusi sensacionālas sudraba medaļas pasaules čempionātā spiningošanā no laivas, portālu TVNET svētdien, 6. oktobrī, informēja Aivars Rudzinskis, "Copes Lietas" redaktors.

Kā uzsvēra Rudzinskis, Latvijas komanda pārspēja tādas makšķerēšanas sporta lielvalstis kā ASV, Franciju, Angliju un Itāliju.

15. pēc kārtas šajā makšķerēšanas disciplīnā organizētais pasaules čempionāts norisinājās Īrijā Upper Lough Erne ezera ūdeņos. Latviju šajās meistarsacīkstēs pārstāvēja divas ekipāžas ar savām laivām - Aleksandrs Zareckis un Ruslans Baranovs, kā arī Vitālijs Vilcāns un Staņislavs Osipovs.

Kā skaidroja "Copes Lietas" redaktors, Latvijā šie vīri veido komandu "Lucky John", bet Īrijā kā Latvijas izlase tie izgāja uz starta kopā ar vēl 14 vadošo makšķerēšanas sporta lielvalstu izlasēm.

Trīs dienas ilgušajās sacensībās Latvijas komanda kopā noķēra 67 līdakas, no kurām lielākā bija 105 centimetrus gara.

Latvijas komanda iegūst otro vietu Pasaules čempionātā spiningošanā no laivas
Latvijas komanda iegūst otro vietu Pasaules čempionātā spiningošanā no laivas Foto: Jānos Zareckis

Viņš atzīmēja, ka ar milzīgu pārsvaru uzvarēja Lietuva, kas ir ne mazāk sensacionāls panākums mūsu kaimiņvalstij, bet likumsakarīga bronza – mājiniekiem Īrijas izlasei.

Savukārt individuālajā ieskaitē mūsu vadošajai ekipāžai Vitālijam Vilcānam ar Staņislavu Osipovu tika bronzas medaļas, piekāpjoties vien abiem lietuviešu pāriem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu