Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Pludmales volejboliste Graudiņa stažējas ANO

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa
Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa Foto: Edijs Pālens, LETA, LOK

Latvijas pludmales volejboliste Tīna Graudiņa starpsezonā devusies uz ASV lielpilsētu Ņujorku, lai izietu praksi Apvienoto Nāciju Organizācijā (ANO), sportiste atklāja raidierakstā jeb podkāstā "HerTake".

Graudiņai prakse ANO paredzēta līdz decembrim, sportiste pastāstīja "HerTake" pārraidē, kuru veido Latvijas basketbolistes Digna Strautmane, Paula Strautmane un Aleksa Gulbe.

"Studēju politikas zinātni. Mani vienmēr bijusi interese par šo jomu. Gribēju pamēģināt – patīk man tā vai ne. Man ir trīs mēnešu prakse Latvijas ANO birojā. Man ļoti patīk. Ienākot ofisā, varu runāt latviski, tāpēc ir māju sajūta," pastāstīja Graudiņa.

Latvijas pludmales volejboliste absolvējusi Dienvidkalifornijas Universitāti (USC), kuras sastāvā kļuvusi par divkārtēju Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempioni.

"Sportā nebūšu visu savu dzīvi. Man ir jādara arī kaut kas cits, pirms (sportistes) karjera noslēdzas. Vienmēr ir bijušas nelielas bažas, ka manā CV nav nekā cita kā medaļa, medaļa, medaļa. Nekad neesmu saņēmusi samaksu ārpus sporta. Arī tagad praksē nesaņemu, bet tā vismaz ir kaut kāda pieredze."

Graudiņa ar pārinieci Anastasiju Samoilovu ir 2019. un 2022. gada Eiropas čempiones. Latvijas duets šovasar izcīnīja piekto vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, bet pirms trim gadiem ierindojās ceturtajā vietā Tokijas Olimpiādē.

2021. un 2022. gadā Graudiņa tika atzīta par Latvijas gada labāko sportisti.

Graudiņa un viņas tēvs Māris iepriekš publiski atbalstījuši partiju "Progresīvie".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu