Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Itālijas futbolisti mazākumā nenosargā pārsvaru pār Beļģijas izlasi

Itālijas izlases futbolisti
Itālijas izlases futbolisti Foto: AFP/Scanpix

Itālijas vīriešu futbola izlase ceturtdien UEFA Nāciju līgas A līgas mačā nenosargāja divu vārtu pārsvaru mačā ar beļģiem.

Romā notikušais mačs noslēdzās neizšķirti 2:2 (2:1).

Jau spēles pirmajā minūtē itāļu uzbrukumā bumba nonāca pie Andrea Kambjaso, kurš guva savus pirmos vārtus valstsvienībā. 24.minūtē pēc viņa sitiena beļģu vārtsargs Kūns Kastēlss atsista bumbu virsū Mateo Retegi, kurš bija nekļūdīgs - 2:0.

Cīņas 41.minūtē pēc izklupiena Lorenco Pellegrīni tika noraidīts no laukuma, atstājot mājiniekus desmit vīru sastāvā. Minūti vēlāk pēc sekojošā soda sitiena izspēles precīzu sitienu no distances izpildīja Maksims de Kuipers.

Otrajā puslaikā, 61.minūtē, pēc stūra sitiena Vouts Fēss ar galvu nometa bumbu Leandro Trosāram uz vārtu priekšu un beļģi panāca 2:2.

Otrā šīs grupas spēlē Francija izbraukuma mačā Budapeštā ar 4:1 (2:1) uzvarēja Izraēlu.

Septītajā minūtē pēc Eduardo Kamavingas sitiena no distances Izraēlas vārtsargs Omri Glazers nenofiksēja bumbu un francūži panāca 1:0. 24.minūtē pēc Oskara Gloha tālas piespēles Omri Gandelmans ar galvu raidīja bumbu vārtos (1:1), bet četras minūtes vēlāk pēc Kamavingas piespēles Kristofers Nkunku pašaizliedzīgi nosargāja bumbu un atguva francūžiem vadību.

Tuvojoties pamatlaika beigām, Mateo Genduzi ar sitienu no soda laukuma robežas nostiprināja viesu vadību un divas minūtes vēlāk 4:1 panāca Bredlijs Barkolā, kurš noslēdza Francijas izlases pretuzbrukumu.

A2 grupā pēc trīs spēlēm Itālijai ir septiņi punkti, Francijai - seši, Beļģijai - četri, bet Izraēla ir bez punktiem.

UEFA Nāciju līgas pamatturnīrā mači tiek aizvadīti trīs logos septembrī, oktobrī un novembrī. A līgā ceturtdaļfināli tiks izspēlēti martā, bet pusfināli un fināls - jūnijā.

2022./2023.gada sezonā par čempioniem kļuva Spānijas futbolisti.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu