Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Baltijas līgā trīs Latvijas komandas dosies izbraukumā uz Igauniju

Foto: Latvijas Volejbola federācija

“Cronimet” Baltijas Volejbola līgā vīriešiem (BVLV) izbraukumā uz Igauniju dosies “Robežsardze/Rīga” un “Ezerzeme”/DU, “Optibet” Baltijas Volejbola līgā sievietēm (BVLS) divas spēles Igaunijā aizvadīs RVS/LU, “Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem cīņā iesaistīsies abas Lietuvas komandas, bet ar trim spēlēm nedēļas nogalē sāksies “Optibet” Latvijas čempionāts sievietēm.

BVLV pa divām spēlēm Igaunijā aizvadīs “Robežsardze/Rīga” un “Ezerzeme”/DU. Latvijas līdzjutējiem noteikti interesantākā būs sestdienas cīņa, kurā Latvijas izlases galvenā trenera Rainera Vasiļjeva vadītā un izlases pirmā tempa spēlētāja Toma Švana pārstāvētā “Parnu VK” tiksies ar Daugavpils volejbolistiem. Sezonu abas komandas ir sākušas ar zaudējumu.

BVLS vienīgā no Latvijas komandām šonedēļ spēlēs Rīgas Volejbola skola/Latvijas Universitāte (RVS/LU), kas pēc uzvaras pār VK “Jelgava” komandu uzvaru sēriju centīsies turpināt Tartu, tiekoties ar TU/”Bigbank”, un Tallinā, spēlējot ar “TalTech/Macta Beauty”.

“Optibet” Latvijas čempionātā vīriešiem (Nacionālajā līgā) notiks divas spēles – abas ar Lietuvas komandu līdzdalību. Sestdien Nacionālās līgas trešās vietas ieguvēji VK “Ventspils” volejbolisti savā laukumā tiksies ar Klaipēdas “Amber Volley”, kas iepriekšējā sezonā Austra Štāla vadībā spēlēja Baltijas līgā. Dienu vēlāk pirmajā izbraukumā uz Lietuvu dosies iepriekšējā čempionāta ceturtās vietas ieguvēji “Vecumnieki”, lai tiktos ar Šauļu “Elga-Grafaite-S-Sportas”.

“Optibet” Latvijas čempionāts sievietēm šonedēļ sāksies ar trim cīņām. Divās no tām mājinieču lomā būs Latvijas Universitāte/Rīgas Volejbola skola komanda, bet divas spēles Rīgā aizvadīs Daugavpils Sporta skola.

Kalendārs

BVLV

12.10. 17.00 “Barrus/Voru VK” – “Robežsardze/Rīga”

12.10. 19.00 “Parnu VK” – “Ezerzeme”/DU

13.10. 15.00 Tartu “Bigbank” – “Robežsardze/Rīga”

13.10. 17.00 Tallinas “Selver x TalTech” – “Ezerzeme”/DU

BVLS

12.10. 16.00 Tartu TU/”Bigbank” – RVS/LU

13.10. 13.00 Tallinas “TalTech/Macta Beauty” – RVS/LU

“Optibet” Latvijas čempionāts vīriešiem

12.10. 14.00 VK “Ventspils” – Klaipēdas “Amber Volley”

13.10. 17.00 Šauļu “Elga-Grafaite-S-Sportas” – “Vecumnieki”

“Optibet” Latvijas čempionāts sievietēm

12.10. 18.00 LU/RVS – Daugavpils Sporta skola

13.10. 15.30 RSU – Daugavpils Sporta skola

13.10. 18.30 LU/RVS – VK “Jūrmala”/Jūrmalas SS

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu